Followers

UNTUK TEMPAHAN PRODUK ..... DAN ...... PENDAFTARAN KEAHLIAN ........ SILA ISI FORM DI BAWAH SEKALI....


MAKLUMAT KEAHLIAN DAN PEMBELIAN

* Name:
* No I/C :
* No Telefon :
Email Address:
* Alamat Rumah / Perhantaran :
* Nama Pasangan :
* No I/C Pasangan :
* Bank :
* No Akaun Bank :
Nama Penaja :
No I/C Penaja :

MAKLUMAT TEMPAHAN PRODUK

Produk Pilihan
Bilangan Produk
Jumlah Pembelian
Cara Pembayaran
Pembayaran Bank Maybank CIMB
Tarikh Dan Masa Pembayaran
Catatan

Monday, February 8, 2010

dR 101

Produk Terbaru HPM


dR 101


Dapatkan sekarang !!!
Sekotak RM 200
Ahli sekotak RM 150
3 kotak cuma RM 450 (jimat) + keahlian percuma

Khasiat Ginkgo Biloba yang terdapat dalam produk dR 101 ini mampu memperkuatkan ingatan disebabkan kesan positifnya terhadap sistem vaskular, terutamanya cerebellum. Herba ginkgo juga boleh membantu melambatkan proses penuaan, termasuk lemah otak, fikiran dan kekurangan tenaga.

Kajian selama lebih 30 tahun, lebih dari 400 pharmakologis mendapati ginkgo bukan sahaja membantu membekalkan oksigen ke otak dan sistem nervous tetapi ia juga bersifat antioksidan serta mengawal transfomasi kolesterol yang dikaitkan dengan kekuatan arteri jangtung. Ramuan dan nutrisi terbaik yang terdapat dalam dR 101 mampu memberi ganjaran kesihatan yang terbaik kepada anda.

Kandungan dR 101

Gingko Biloba
Pokok gingko atau nama saintifiknya Gingko biloba terbukti berkesan untuk meningkatkan daya ingatan, mengawal mental dan psikologi serta kewarasan mental.Ia berfungsi memperbaiki peredaran darah di serabrum dan memperbetul sel-sel otak, sekali gus mampu mengubati penyakit nyanyuk. Menurut kajian, ia juga boleh merawat lelah, ulser atau seriawan kaki, pening kepala, hilang ingatan, sembelit dan masalah buah pinggang serta jantung.
Vitamin E

Kebaikan Vitamin E, ia merupakan salah satu antioksidan yang penting dalam pencegahan kanser dan penyakit kardiovaskular. Selain itu,ia memperbaiki peredaran darah, yang mana perlu untuk memperbaiki tisu, memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan.

Vitamin C
Vitamin C merupakan antioksidan yang menolong mengeluarkan toksin dalam darah dan mempunyai kesan anti penuaan. Ia amat berguna bagi menentang jangkitan, menghalang serangan virus dan bakteria, mengurangkan kesan alergi. Vitamin C mengurangkan pembekuan darah dan menolong menurunkan kolesterol dalam darah. Ia juga menolong menyerap zat besi dan meningkatkan hemoglobin dalam darah.

Vitamin D
Khasiat yang terdapat dalam vitamin ini iaitu membantu pertumbuhan dan sintesis otak dan penting dalam meningkatkan fungsi otak dan bertindak secara langsung pada pusat pembelajaran, daya ingatan, tingkah laku dan pusat pergerakan.penyelidikan berterusan membuktikan vitamin D perlu dalam memelihara dan membantu kecergasan otak di usia tua.

Vitamin B12
Amat penting dalam metabolism saraf, ia membantu penghasilan DNA/RNA dan sel darah merah. Kekurangan vitamin B12 menyebabkan keletihan badan dan otak serta penyakit saraf, sukar bercakap dan sel-sel saraf yang mudah rosak

Cara Pengambilan
Campurkan serbuk dR 101 dengan 400ml air sejuk dalam bekas bertudung, goncang dan sedia diminum.

No comments:

Post a Comment