Followers

UNTUK TEMPAHAN PRODUK ..... DAN ...... PENDAFTARAN KEAHLIAN ........ SILA ISI FORM DI BAWAH SEKALI....


MAKLUMAT KEAHLIAN DAN PEMBELIAN

* Name:
* No I/C :
* No Telefon :
Email Address:
* Alamat Rumah / Perhantaran :
* Nama Pasangan :
* No I/C Pasangan :
* Bank :
* No Akaun Bank :
Nama Penaja :
No I/C Penaja :

MAKLUMAT TEMPAHAN PRODUK

Produk Pilihan
Bilangan Produk
Jumlah Pembelian
Cara Pembayaran
Pembayaran Bank Maybank CIMB
Tarikh Dan Masa Pembayaran
Catatan

Monday, February 8, 2010

Awas...Produk TIRUAN

Jus Mate 5 dan DR-II telah diciplak oleh manusia yang bergelar lanun. Terdapat seorang pelayar laman ‘Facebook’ yang menyatakan bahawa beliau menjumpai produk ini dijual dengan harga yang jauh lebih murah dengan menggunanakan bahan yang hampir sama. Menurutnya lagi, kesan dan rasanya pun sama sehinggakan jenama produk juga sama. Ejen terbabit yang menjual produk tiruan itu turut menyatakan bahawa produk itu adalah dari Herba Prima Marketing Sdn Bhd (HPM).

Pengedar lain turut menyatakan masalah yang sama. Ada pengedar memberitahu bahawa terdapat banyak Jus Mate 5 tiruan di pasaran. Nasihat kepada pengguna, anda perlu berhati-hati kerana produk tiruan kerana kemungkinan ada mengandungi bahan terlarang dan hal ini boleh memudaratkan kesihatan anda. Pastikan anda membeli produk HPM dari pengedar yang sah sahaja.


Hubungi Wakil Pengedar Sah HPM Sekarang: HALIZA ABDUL HALIM @ LIZA , call @ sms 016-3108276 Untuk Membeli Sebarang Produk HERBA PRIMA!!!!Tidak Kira Di Mana Jua Anda Berada Sama Ada Di Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak Juga Bagi Negara Brunei & Singapura!!!!

PERHATIAN!!!:
Pihak Syarikat HERBA PRIMA MARKETING SDN. BHD. tidak pernah melantik mana-mana STOKIS (so...tidak ada istilah stokis dalam HPM) sama ada di seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah, Sarawak termasuk di Brunei & Singapura untuk menjual sebarang produk keluaran syarikat untuk mengelakkan pengguna daripada membeli produk tiruan yang semakin berleluasa di pasaran ketika ini. AWAS PRODUK TIRUAN. Setiap produk yang dipesan oleh pelanggan adalah diuruskan sepenuhnya oleh pihak syarikat termasuklah proses PEMBUNGKUSAN & PENGHANTARAN bagi memastikan produk yang diterima pelanggan adalah benar-benar TULEN, terbaru, mempunyai LOGO HPM dan betul-betul “FRESH” dan bukannya stok lama.Wakil pengedar kami hanya bertindak untuk mendaftar ahli baru sahaja dan juga membantu ahli untuk mendapatkan bekalan seterusnya daripada pihak syarikat. Segala kos berkaitan proses pendaftaran seperti menghantar faks borang permohonan ahli, bukti transaksi pembayaran, menelefon pihak syarikat untuk mengetahui status permohonan, menelefon pihak SKYNET HPM untuk mengetahui status penghantaran produk dan seumpamanya adalah ditanggung sepenuhnya oleh wakil pengedar kami. Pihak syarikat juga tidak membenarkan mana-mana wakil pengedar untuk menyimpan stok. Pengedar hanya dibenarkan memesan 3 kotak produk sahaja sebulan sama ada untuk kegunaan sendiri atau dijual kepada bukan ahli pada harga biasa. Jika didapati terdapat wakil pengedar yang menyimpan stok atau menjual produk kepada bukan ahli di bawah harga biasa atau menjual stok lama kepada bukan ahli maka tindakan tegas akan diambil oleh pihak syarikat seperti menarik balik KELAYAKKAN PENGEDAR dan seterusnya tidak boleh mengedar atau membeli sebarang produk syarikat. Syarat-syarat ini adalah demi menjaga nama baik syarikat.

Harap maklum.

No comments:

Post a Comment